Un consortium bancaire renforce la structure financière de Losberger De Boer pour permettre la future intégration et une trajectoire de croissance ren

20/05/2019 | Share

Losberger De Boer HQ

Losberger De Boer heeft met een consortium van banken overeenstemming bereikt over het versterken van haar financiële structuur. De vastgestelde herfinancieringsovereenkomst houdt in dat de groep nu meer mogelijkheden en garanties krijgt, terwijl de huidige schuld afneemt.

Arnout de Hair, CEO van Losberger De Boer, is verheugd over de overeenkomst. “Samen met onze banken hebben we een solide financiële structuur neer kunnen zetten, hebben we onze financieringskosten kunnen verlagen en hebben we ervoor gezorgd dat we voldoende financiële ruimte hebben om ons groepsbrede verbeter- en integratietraject door te voeren. Deze overeenkomst onderstreept de steun van de banken en hun geloof in de door ons vastgestelde strategie. Losberger De Boer heeft nu een gezonde financiële basis om die strategie uit te voeren en om haar vele groeikansen te benutten.”

More news

An overview of all our news items

News overview