News

Haven Charity Gala: hoge opbrengst in fraaie setting

29/05/2019

Haven Charity Gala

De Tweede editie van het Haven Charity Gala bij Kasteel van Rhoon, heeft € 799.500 opgeleverd. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. De Anova Vista waarin het gala werd gehouden, viel bepaald niet uit de toon naast het kasteel en het aanwezige natuurschoon.

De locatie van het gala mag oogverblindend genoemd worden. Losberger De Boer leverde een tijdelijke ruimteoplossing die paste bij de omgeving en de status van het evenement. Door een Anova Vista te voorzien van een transparant dak, konden de gasten culinair genieten in een open, ruimtelijke setting. Naast de tijdelijke evenementlocatie verzorgde Losberger De Boer ook het tapijt, sanitair en airconditioning.

Het Haven Charity Gala, dat gepresenteerd werd door Jan Dirk Stouten en Leontien Zijlaard-van Moorsel, werd voor de tweede keer gehouden. Ook dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de campagne ‘Support Casper!’. Prof. Dr. Casper van Eijck en zijn team doen onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. Van het geld dat de havenondernemers dit jaar bijeenbrachten, wil Van Eijck virussen ontwikkelen waarmee zowel alvleesklierkanker als andere vormen van kanker behandeld kunnen worden. Meer informatie over het veelbelovende onderzoek vindt u hier.

Productlancering in tijdelijke vleugel aan eigen pand

22/05/2019

RoutIT

Het toonaangevende ICT-bedrijf RoutIT (onderdeel van KPN) in Ede presenteerde recent haar nieuwe producten en diensten voor 2019 tijdens een groots opgezet event op haar eigen terrein. Losberger De Boer voorzag RoutIT hiervoor van een tijdelijke evenementruimte, die geïntegreerd werd met het bestaande pand.

RoutIT houdt jaarlijks twee grote evenementen, Release en Vision. Laatstgenoemde is een eigen beurs annex relatie-event, Release staat in het teken van nieuwe producten en ontwikkelingen. Sinds 2017 voorziet Losberger De Boer RoutIT van tijdelijke evenementruimte op haar eigen terrein.

Samen verbinden

Het credo van RoutIT is ‘samen verbinden’. En dat is precies wat Losberger De Boer heeft gedaan. Naast het bestaande pand van RoutIT werd een Anova Vista geplaatst van 450 m2. De tijdelijke evenementruimte werd vervolgens via een sluis verbonden met het hoofdgebouw. Doordat ook de sluis volledig werd ingericht in de stijl van RoutIT en de evenementruimte, voelde het voor bezoekers alsof ze ‘gewoon’ een extra vleugel van het pand betraden. Pand en eventruimte werden dus succesvol met elkaar verbonden.

Naast het plaatsen van de tijdelijke ruimteoplossing, verzorgde Losberger De Boer de stoffering, het tapijt en de klimaatvoorziening.

Evenement op eigen terrein

Het evenement van RoutIT is een goed voorbeeld van een succesvol evenement op eigen terrein, vindt Nick Curré, Accountmanager bij Losberger De Boer. Curré: “Een event op eigen terrein kan een uitgelezen kans zijn om een sterke merk- en klantbeleving te creëren. En RoutIT heeft die kans gepakt. De constructie en inrichting sloten niet alleen letterlijk naadloos aan op de locatie, maar ook op de wensen van de klant op het gebied van stijl, inrichting en merkbeleving. Als je de hele ruimte naar eigen inzicht kunt samenstellen en inrichten, kun je als bedrijf op dat vlak in veel gevallen gewoon meer doen dan wanneer je kiest voor een vaste locatie.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Signup for our bimonthly newsletter.

Follow Losberger De Boer on

twitter facebook youtube linkedin
close mailchimp window