News

Productlancering in tijdelijke vleugel aan eigen pand

22/05/2019

RoutIT

Het toonaangevende ICT-bedrijf RoutIT (onderdeel van KPN) in Ede presenteerde recent haar nieuwe producten en diensten voor 2019 tijdens een groots opgezet event op haar eigen terrein. Losberger De Boer voorzag RoutIT hiervoor van een tijdelijke evenementruimte, die geïntegreerd werd met het bestaande pand.

RoutIT houdt jaarlijks twee grote evenementen, Release en Vision. Laatstgenoemde is een eigen beurs annex relatie-event, Release staat in het teken van nieuwe producten en ontwikkelingen. Sinds 2017 voorziet Losberger De Boer RoutIT van tijdelijke evenementruimte op haar eigen terrein.

Samen verbinden

Het credo van RoutIT is ‘samen verbinden’. En dat is precies wat Losberger De Boer heeft gedaan. Naast het bestaande pand van RoutIT werd een Anova Vista geplaatst van 450 m2. De tijdelijke evenementruimte werd vervolgens via een sluis verbonden met het hoofdgebouw. Doordat ook de sluis volledig werd ingericht in de stijl van RoutIT en de evenementruimte, voelde het voor bezoekers alsof ze ‘gewoon’ een extra vleugel van het pand betraden. Pand en eventruimte werden dus succesvol met elkaar verbonden.

Naast het plaatsen van de tijdelijke ruimteoplossing, verzorgde Losberger De Boer de stoffering, het tapijt en de klimaatvoorziening.

Evenement op eigen terrein

Het evenement van RoutIT is een goed voorbeeld van een succesvol evenement op eigen terrein, vindt Nick Curré, Accountmanager bij Losberger De Boer. Curré: “Een event op eigen terrein kan een uitgelezen kans zijn om een sterke merk- en klantbeleving te creëren. En RoutIT heeft die kans gepakt. De constructie en inrichting sloten niet alleen letterlijk naadloos aan op de locatie, maar ook op de wensen van de klant op het gebied van stijl, inrichting en merkbeleving. Als je de hele ruimte naar eigen inzicht kunt samenstellen en inrichten, kun je als bedrijf op dat vlak in veel gevallen gewoon meer doen dan wanneer je kiest voor een vaste locatie.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Signup for our bimonthly newsletter.

Follow Losberger De Boer on

twitter facebook youtube linkedin
close mailchimp window