News

Haven Charity Gala: hoge opbrengst in fraaie setting

29/05/2019

Haven Charity Gala

De Tweede editie van het Haven Charity Gala bij Kasteel van Rhoon, heeft € 799.500 opgeleverd. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. De Anova Vista waarin het gala werd gehouden, viel bepaald niet uit de toon naast het kasteel en het aanwezige natuurschoon.

De locatie van het gala mag oogverblindend genoemd worden. Losberger De Boer leverde een tijdelijke ruimteoplossing die paste bij de omgeving en de status van het evenement. Door een Anova Vista te voorzien van een transparant dak, konden de gasten culinair genieten in een open, ruimtelijke setting. Naast de tijdelijke evenementlocatie verzorgde Losberger De Boer ook het tapijt, sanitair en airconditioning.

Het Haven Charity Gala, dat gepresenteerd werd door Jan Dirk Stouten en Leontien Zijlaard-van Moorsel, werd voor de tweede keer gehouden. Ook dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de campagne ‘Support Casper!’. Prof. Dr. Casper van Eijck en zijn team doen onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. Van het geld dat de havenondernemers dit jaar bijeenbrachten, wil Van Eijck virussen ontwikkelen waarmee zowel alvleesklierkanker als andere vormen van kanker behandeld kunnen worden. Meer informatie over het veelbelovende onderzoek vindt u hier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Signup for our bimonthly newsletter.

Follow Losberger De Boer on

twitter facebook youtube linkedin
close mailchimp window