News

Vorstelijke ruimteoplossing bij opening Prinses Beatrixsluis

14/02/2019

Opening derde kolk Beatrixsluis

Prinses Beatrix heeft 6 februari de derde kolk van de Prinses Beatrixsluis in Nieuwegein geopend. Om alle hooggeplaatste gasten goed te kunnen ontvangen en om de diverse sprekers een podium te bieden, koos de organisatie voor een tijdelijk paviljoen van Losberger De Boer.

De Prinses Beatrixsluis is de grootste monumentale binnenvaartsluis van ons land. In 1938 werd de sluis als eerste object vernoemd naar de pasgeboren prinses. Recent is een derde kolk aangelegd, waarmee het Lekkanaal is verbreed en verdiept. Na 2,5 jaar bouwtijd kunnen binnenvaartschepen ook in de toekomst veilig en snel passeren. Het Lekkanaal is een belangrijke rechtstreekse verbinding tussen de havens van Rotterdam en Amsterdam; jaarlijks passeren ca. 50.000 schepen de Prinses Beatrixsluis.

Prinses Beatrix was zelf aanwezig bij de officiële opening. Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat hield een toespraak ter ere van de opening.

Advies over locatiekeuze

In opdracht van PINO communicatie | evenementen | congressen, plaatste Losberger De Boer een paviljoen direct aan het water, nabij de 3e kolk. Het gebouw was onder meer uitgerust met verwarming, noodverlichting en sanitair. Naast het leveren, plaatsen en demonteren van de ruimtevoorziening, is Losberger De Boer ook betrokken geweest bij het selecteren van de exacte locatie. Barbara Kalksma, sr. Account manager van Losberger De Boer: “Tijdens het locatiebezoek hebben we de organisatie goed kunnen adviseren ten aanzien van de positie van de accommodatie en de routing. We hebben geadviseerd om het paviljoen daadwerkelijk aan het water te plaatsen. Zo konden alle gasten de 3e kolk vanuit het paviljoen zien. Daarnaast was het, gezien het februariweer, een stuk comfortabeler om dichtbij de plek van de openingshandeling te verblijven.”

Bedrijfsfeest op eigen locatie vaak financieel aantrekkelijk

11/02/2019

Bedrijfsfeest op eigen terrein (WKR)

Op zoek naar een geschikte locatie om een bedrijfsfeest, jubileum of evenement voor klanten te houden? Ben je op zoek naar die ene plek die zowel betaalbaar als aansprekend is én geheel naar wens kan worden ingericht? Ons advies: kijk eerst eens naar het eigen terrein. Want een bedrijfsfeest of jubileum op eigen locatie is financieel vaak aantrekkelijk én biedt je de kans om een veel sterkere merk- en klantbeleving te creëren.

Waarom is een feest op eigen terrein interessant?

Dit is vaak financieel aantrekkelijk omdat de kosten dan niet van de vrije ruimte af gaan. Dit is vastgelegd in de Werkkostenregeling (WKR). Op dit moment mag een werkgever tot 1,2% van het fiscale loon (dat is de loonsom van alle werknemers samen) onbelast vergoeden en verstrekken. Dat is de vrije ruimte. Organiseer je een bedrijfsevenement op een andere locatie, dan gaat de investering van die vrije ruimte af. De kans is zelfs groot dat de vrije ruimte volledig in beslag wordt genomen door het bedrijfsfeest. Daarnaast draagt het organiseren van een bedrijfsfeest op je eigen terrein ook bij aan de merkbeleving van je bedrijf. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om direct een rondleiding te geven aan (potentiële) opdrachtgevers waardoor er direct binding met je bedrijf wordt opgebouwd.

Vier je bedrijfsfeest, evenement voor klanten of jubileum in stijl!

Losberger De Boer helpt je om op eigen terrein een ruimte in te richten die past bij jullie bedrijf, jullie identiteit en jullie doelgroep. Wij leveren de best mogelijke tijdelijke ruimteoplossingen voor evenementen. Dankzij onze schat aan ervaring (100 jaar om precies te zijn), onze enorme productcatalogus en het feit dat wij werken met modulaire structuren die wij zelf ontwerpen, produceren en opbouwen, kunnen wij op elke locatie een ruimteoplossing bieden die naadloos aansluit op jouw behoefte.

Onze bijdrage beperkt zich niet tot het plaatsen van de accommodatie; wij kunnen desgewenst de volledige inrichting van de feestruimte verzorgen. In veel gevallen is zo’n turn-key oplevering handig, omdat wij veel ervaringen hebben met zaken als vergunningaanvragen, het plaatsen van sanitaire units, het inregelen van klimaatsystemen en het verzorgen van verlichting en inrichting. Samen kijken we naar de absolute meerwaarde voor jullie, zodat we jullie gasten niet alleen perfect bedienen, maar ook positief kunnen verrassen.

Een goed voorbeeld van een geslaagd evenement op eigen terrein, waarbij de hele constructie en inrichting naadloos aansloten op de locatie en de wensen van de klant, is deze tijdelijke evenementruimte voor RoutIT Vision.

Is een feest op eigen terrein niet mogelijk?

In dat geval kunnen we je helpen met een tijdelijke evenementenlocatie in de buurt, of op een centraal gelegen locatie. Omdat we de volledige inrichting kunnen verzorgen, kan deze omgeving helemaal in de stijl van jullie bedrijf worden ingericht. Dit is bij het huren van een vaste locatie vaak niet mogelijk. Wij leveren een unieke ruimte voor een uniek evenement, met maximale focus op klantbeleving.

Feierliche W├╝rdigung einer Epoche

30/01/2019

2019-02_ldbnews_RAG-01.jpeg

Im Dezember 2018 verabschiedete sich Deutschland vom Steinkohlenbergbau. Im Rahmen der zentralen Abschiedsveranstaltung am Standort Franz Haniel in Bottrop wurde Bundespräsident Frank-Walter Steinmeier das letzte Stück heimischer Steinkohle übergeben. Mit der Schließung der letzten Zeche des aktiven Steinkohlenbergbaus endet eine über 200-jährige industrielle Ära in der Bundesrepublik Deutschland.

Eine Kultur von Freundschaft, Offenheit, Toleranz und Respekt

Der Bergbau im Ruhrgebiet war geprägt von wirtschaftlicher Dynamik und technischen Innovationen. Dies war nicht zuletzt auch der Verdienst der Menschen, die im Bergbau gearbeitet- und bis zur letzten Schicht neue Techniken vorangetrieben- und Prozesse optimiert haben. Die Arbeit dieser Menschen brachte Kaufkraft und Wohlstand in die Region und schuf eine Kultur von Freundschaft, Offenheit, Toleranz und Respekt.

Mobile Raumkonzept für zentrale Abschiedsveranstaltung

Für die zentrale Abschiedsveranstaltung am 21.12.2018 errichtete Losberger De Boer am Standort Franz Haniel in Bottrop eine mobile Veranstaltungshalle. Die 30 x 50 m große Halle wurde aus einer Delta-Emperor Konstruktion von Losberger De Boer errichtet und hatte eine Seitenwandhöhe von 10 m. Die überdurchschnittliche Höhe und einseitige Vollverglasung der mobilen Halle ermöglichten den Veranstaltungsteilnehmern eine ausgezeichnete Sicht auf das Schachtgerüst.

Individuelle Raumvielfalt in Bottrop

Den Eingangsbereich der Location im Ruhrgebiet errichtete der Spezialist für Zelte und mobile Hallen aus der Raumkonstruktion Delta-Vista mit einer Seitenwandhöhe von 6 m. Das Foyer wurde mit einem Raumdesign aus beeindruckenden historischen Bildern und Attributen des Bergbaus versehen, so dass schon beim Entree eine authentische Atmosphäre entstand. Eine 10 x 15 m große Delta-Vista-Konstruktion wurde mit modernsten Sanitärlösungen eingerichtet. Alle drei Raumkomponenten schlossen dabei nahtlos aneinander an. Für die Akkreditierung wurden zwei Aluhallen mit jeweils 225 m² Nutzfläche eingesetzt.

Abschied vom ‚Schwarzen Gold‘

Im Rahmen des Projektes kümmerte sich das Team von Losberger De Boer um die Heizanlage für die Location in Bottrop und stattete die Veranstaltungshalle mit Teppichböden aus. Darüber hinaus war der Zeltspezialist für die Haupt- und Notbeleuchtung, die Verkleidung des Unterbaus sowie für den Treppenbau und die Nesseldekoration in den Akkreditierungszelten verantwortlich. So entstand am Standort Haniel ein individueller Veranstaltungsort, in dem das Ende einer Epoche feierlich gewürdigt werden konnte.

Oben: Die mobile Infrastruktur für die zentrale Abschiedsveranstaltung stand im Zeichen der Menschen. 

Oben: Die Vista-Verglasung der Veranstaltungshalle ermöglichte einen direkten Blick auf das Schachtgerüst 

Oben: Das Schachtgerüst am Standort des Bergwerks Prosper-Haniel in Bottrop

Oben: Am 21.12.2018 wurde das letzte Stück heimischer Steinkohle an Bundespräsident Frank-Walter Steinmeier übergeben

Oben: Die Veranstaltungshalle in Bottrop war an einer Seite vollverglast. 

Oben: Die letzte heimischer Steinkohle im Foyer am Veranstaltungsort in Bottrop 

Oben: Die Delta-Vista Veranstaltungshalle von Losberger De Boer für die zentrale Abschiedsveranstaltung der RAG

Oben: Im Innneren der Veranstaltungshalle wird am Vorabend zur Veranstaltung noch letztes Mal Hand angelegt

Oben: Die Delta-Vista Konstruktion von Losberger De Boer diente als Veranstaltungshalle für die zentrale Abschiedsveranstaltung 

Oben: Der Blick von der Bühne in den Saal - hier stand u.a. Bundespräsident Frank-Walter Steinmeier und hielt eine Rede

Oben: Die Ruhe vor dem Sturm - die Veranstaltungshalle in Bottrop nur wenige Stunden vor der zentralen Abschiedsveranstaltung der RAG

Oben: Generalprobe für Technik und Medien - der WDR hat live aus Bottrop berichtet

Oben: Drei gekoppelte Delta Vista Veranstaltungshallen vor historischer Kulisse in Bottrop - hier wurde Geschichte geschrieben 

Oben: Losberger De Boer kümmerte sich u.a. auch um die Beheizung der temporären Veranstaltungshalle in Bottrop

Oben: Nach der Veranstaltung gingen die Bergleute, die dem Bundespräsidenten das letzte Stück heimischer Steinkohle überreichten, heim. 

 

Losberger De Boer op landelijke radio

29/01/2019

Radio

Sinds deze week is Losberger De Boer te horen op de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica en Radio 538 met twee separate campagnes gericht op events en tijdelijke bedrijfsruimte.

Onze radiocommercial gehoord?

Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar informatie over onze snelle en slimme maatwerkoplossingen voor evenementen en bedrijfshallen. Via onderstaande links kom je direct op de betreffende campagnepagina voor meer informatie:


Onze radiocommercial luister?

Campagne - Tijdelijke bedrijfsruimte

 Campagne - Tijdelijke eventruimte

Over Losberger De Boer

Losberger De Boer biedt altijd de best mogelijke tijdelijke ruimteoplossing, die naadloos aansluit op uw behoefte, budget en tijdsplanning.

Wij zijn één van de meest toonaangevende aanbieders van tijdelijke en semi permanente structuren ter wereld geworden, door (heel) goed naar onze klanten te luisteren en hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij hebben de volledige keten in eigen beheer en beschikken over honderd jaar ervaring in tijdelijke ruimteoplossingen.

Kiezen voor Losberger De Boer is kiezen voor zekerheid; de zekerheid dat de geleverde oplossing voldoet aan al uw wensen én dat deze veilig en met oog voor mens en milieu gerealiseerd wordt.

Auf der BOE in ein neues Jahr(hundert) gestartet

18/01/2019

2019-01_ldbnews03-BOE_01.jpeg

Von Brancheninternen wird sie oft liebevoll als ‚Klassentreffen‘ bezeichnet, dabei hat die BOE 2019 eindrucksvoll unter Beweis gestellt, dass sie viel mehr ist als das. Sechs Hallen, 13 Länder, über 100 Fachvorträge, Workshops und Panels, 650 Aussteller und fast 11.000 Besucher: die internationale Fachmesse für Live- und Experience Marketing bot ihren Besuchern in diesem Jahr eine große Bandbreite an Fachwissen, das von Trends und aktuellen Entwicklungen im Markt flankiert wurde.

„Danke Bea“ – BOE-Gründerin Bea Nöhre verabschiedet sich

Genau 20 Jahre nachdem sie Messe gegründet hat, kündigte sich bei Bea Nöhre der wohlverdiente Ruhestand an. In der Pressekonferenz wurde sie offiziell und gebührend verabschiedet. Im Rahmen der legendären BOE-Night wurden am Abend des ersten Messetages ihre Verdienste um die Branche gewürdigt, dazu kamen sowohl Sabine Loos, Hauptgeschäftsführerin der Messe Dortmund, als auch Branchenvertreter und langjährige Weggefährten von Bea Nöhre auf die Bühne. „2019 ist für mich persönlich ein ganz besonderes Jahr“, sagt Bea Nöhre. Denn vor genau 20 Jahren gründeten mein Mann und ich die BOE. Losberger De Boer zählte damals schon zu den Ausstellern", erinnert sich die Gründerin der internationalen Fachmesse für Live- und Experience Marketing. „Daher freut es mich besonders, dass Losberger De Boer in diesem Jahr parallel zum 20. Geburtstag der BOE sein einhundertjähriges Firmenjubiläum feiert.“

100 Jahre, die verbinden…

Vor einhundert Jahren haben Friedrich Losberger und Klaas De Boer die Grundsteine für ein Unternehmen gelegt, das eines der weltweit führenden Anbieter für temporäre und semi-permanente Raumlösungen wurde: Losberger De Boer. Auf der #BOE19 traf man auf viele alte Bekannte, die eigens angereist waren, um zum Jubiläum zu gratulieren. Natürlich sprachen Kunden und Projektmanager von Losberger De Boer über Trends und Entwicklungen sowie über aktuelle Projekte sowie gemeinsame Herausforderungen. Und die eine oder andere Anekdote wurde auch zum Besten gegeben. Wen wunderts? In 100 Jahren gibt es viele gemeinsame Geschichten und Erlebnisse die verbinden.

Gelungene Premiere für das BrandEx Festival

Das International Festival of Brand Experience – kurz BrandEx– feierte in Dortmund eine gelungene Premiere. In vier Sprachen fanden auf 15 Bühnen etwa 100 Beiträge statt. Unter dem Titel „01: die Begegnung“ gab es unter anderem zwei Keynote Lounges und sechs Themen Areas. Premiere feierte auch der BrandEx Award – der Kreativwettbewerb für erfolgreiche Live-Kommunikation, der anlässlich des International Festival of Brand Experience verliehen wurde.

Onno Koole mit einem Impulsvortrag zur Customer Journey

Als Group Marketing Director der Losberger De Boer Group verantwortet Onno Koole unter anderem die strategischen Kommunikationsbelange des Unternehmens. In einem Impulsvortrag im #NoBorders Forum auf dem Holland Pavillon in Halle 5 der BOE erläuterte der Marketing-Spezialist, warum die Customer Journey ein essentieller Bestandteil der Strategie bei Losberger De Boer ist. Nach drei ereignisreichen Tagen blickt das Team von Losberger De Boer auf einen erfolgreichen Start in ein neues Jahr(hundert) zurück.

Oben: Der Messeauftritt auf der #BOE19 stand im Zeichen: 100 Jahre Losberger De Boer  

Oben: Kunden, Partner und Freunde kamen zur BOE, um zu gratulieren

Oben: Nach 20 Jahren nimmt BOE-Gründerin Bea Nöhre Abschied: Wir sagen "Danke, Bea!"

Oben: Group Marketing Director Onno Koole hielt einen Impulsvortrag im NEXTLIVE Forum im Holland Pavillon auf der BOE

Oben: In seiner Keynote im NEXTLIVE Forum geht Onno Koole auf die Bedeutung der Customer Journey ein

Oben: Das Design der transparenten Messestandwände stand im Zeichen erfolgreicher Projekte

Oben: Losberger De Boer feiert Jubiläum: 100 Jahre, die verbinden 

 

 

 

 

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Signup for our bimonthly newsletter.

Follow Losberger De Boer on

twitter facebook youtube linkedin
close mailchimp window