London Design Biennale at Somerset House

Luchford APM

Somerset House, London

Client goal

To provide exhibition space at within the courtyard at Somerset House for London's inaugural Design Biennale.

Client requirements

The client required an atmospheric 400sqm of exhibition space within the courtyard at Somerset House situated amongst three already installed displays. The structure also required a clear roof and terraced area to ensure visitors could enjoy the surroundings.

Structures built
Services and facilities provided

Open-walled L-shaped 10m x 25m Anova with terrace. 
Project management for structures
Management of interior fit-out requirements
Sanitary facilities
Interior linings
Exterior dressing
Climate control
Floor coverings

Get in touch

Or leave your contact details, we will contact you as soon as possible.

Our certifications

 

View our wide range of products and services

Products banner.jpeg

Structures & Components

Your first choice is for the right structure to suit your requirement and to consider the options for the walls, floor and roof covers, canopies, balconies, mezzanine floors and internal and external stairs.

Services banner.jpeg

Project services

With a dedicated team and years of experience and expertise, we can manage your project from inception to completion to ensure a successful outcome.

Facilities Banner.jpeg

Facility services

Our trusted network of specialist suppliers enables us to deliver all ancillary requirements that range from lighting, furniture and audio-visual equipment to lavatory facilities, heating and airconditioning.