Online only: Goodwood Festival of Speed


Dubbele primeur
Met het Goodwood Festival of Speed en BMW komen twee legendes in het autoracen samen. Het jaarlijkse festival heeft sinds de start in 1993 een uitstekende reputatie hoog te houden. Niet voor niets kwamen 150.000 bezoekers uit alle windstreken op deze editie af.

Beter, sneller en mooier. Dat slaat zowel op BMW als op het Goodwood Festival of Speed. Een ideaal podium dus voor een primeur: de presentatie van de nieuwe BMW X6. Om dit kersverse paradepaardje van een passend onderkomen te voorzien, kwam ook De Boer met een primeur: voor het eerst verrees de Emperor voorzien van een Deltadak op Engelse bodem. Daarnaast realiseerde De Boer 6 Chalets voor de organisatie van het festival voor de verkoop van merchandising.

De Boer is al dertien jaar bij het festival betrokken, maar de combinatie van de stijlvolle Emperor met de Delta was een nieuw hoogtepunt in de samenwerking.
John Cochrane, Sales Director van De Boer: “De Emperor bood een geweldige setting voor BMW om hun luxe modellen tentoon te stellen en gasten te ontvangen. De elegante constructie verzekerde BMW van een in het oog springend paviljoen.”

View Mobile Site
©   De Boer|Verzichtserklärung|Sitemap