Online only: Garage Paolini

 
Uit de brand geholpen
Een brand legde Garage Paolini in het Belgische Mont-sur-Marchienne volledig in de as. Een ramp voor garagehouder Elio Paolini, die van de ene op de andere dag zijn bron van inkomsten uit het familiebedrijf verloor.… 

Het is dé nachtmerrie voor elke kleine en grote onderneming: een allesverwoestende brand, een overstroming of andere calamiteit die er van het ene op het andere moment voor zorgt dat het bedrijfspand onbruikbaar wordt en de bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen. Bij garage Paolini heeft men niet lang nagedacht en nam men direct contact op met De Boer. In minder dan een week realiseerde De Boer een passende vervangende ruimte, die voorlopig als tijdelijke garage dienst doet totdat het vaste pand is herbouwd. Hiermee kon de overlast voor de werknemers en klanten tot een minimum worden beperkt en kon de garage snel weer inkomsten generen.

De case van Garage Paolini toont aan dat het voor zowel kleine als grote ondernemingen zeer belangrijk is om zo snel mogelijk na een calamiteit weer operationeel te zijn en weer inkomsten te genereren. Hierbij is vervangende ruimte bijna altijd onmisbaar. Op basis van haar uitgebreide kennis en ervaring met hulpverlening bij dergelijke bedrijfscalamiteiten maar ook grote nationale en internationale rampen, is De Boer als geen ander in staat om zeer snel hulp te bieden. De snelheid van handelen is cruciaal als het gaat om het voortbestaan van een onderneming, en daarbij kan een gedegen voorbereiden essentieel zijn. Als expertpartij kan De Boer assisteren bij het opstellen van een calamiteitenplan, waardoor elke ondernemer adequaat kan reageren als het onverwachte zich toch plotseling voordoet.

Meer informatie over deze dienstverlening, die Business Continuity Services heet, is te vinden in het artikel ‘Business as usual’.

View Mobile Site
©   De Boer|Verzichtserklärung|Sitemap