Online only: All Weather storage


Praktische ruimte onder alle omstandigheden
Behalve de bekende, stijlvolle accommodaties voor feesten, festivals en evenementen levert De Boer ook een breed scala aan tijdelijke bedrijfsruimteoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Eén van de producten die hierbij zeer succesvol wordt ingezet is de All Weather Hall - een passende en efficiënte oplossing bij een geplande of een noodbehoefte aan ruimte. Twee voorbeelden uit Zweden over het antwoord van De Boer op industriële ruimtevraagstukken.

De Zweedse energieleverancier Norrenergi biedt de gemeenten Solna, Sundbyberg, Danderyd en omgeving stadsverwarming en -koeling met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Deze stadsverwarming wordt gegenereerd door grote warmtepompen, waar gezuiverd afvalwater wordt omgezet in stoom in ketels die gestookt worden met onder andere pellets. Deze biobrandstof bestaat uit samengeperste houten korrels.

Voor de opslag van de grote hoeveelheden pellets die nodig zijn voor de stadsverwarming, was Norrengi op zoek naar een praktische, snel realiseerbare en kostenefficiënte ruimteoplossing. Samen met de specialisten van De Boer werd een All Weather Hall met een oppervlakte van 4.800 m2 en een zijwandhoogte van 9 meter neergezet, waarin de pellets op een droge en veilige manier kunnen worden opgeslagen.

Vägverket Produktion AB is een Zweedse overheidsorganisatie die de taak heeft de nationale wegen en andere infrastructuur aan te leggen en te onderhouden. In de vaak strenge Zweedse winters staan de medewerkers van Vägverket Produktion AB klaar om de wegen sneeuw- en ijsvrij te maken en te houden. Dat hierbij een grote behoefte is aan strooizout spreekt voor zich. De All Weather Hall van De Boer is bij uitstek een geschikte ruimteoplossing voor bulkopslag waarbij goederen of grondstoffen ook droog kunnen worden opgeslagen. Vandaar dat men ook voor de opslag van de grote hoeveelheden strooizout gebruik maakt van de All Weather Hall van De Boer, die met een oppervlakte van bijna 5.300 m2 meer dan voldoende ruimte biedt.

View Mobile Site
©   De Boer|Verzichtserklärung|Sitemap