Tentverhuur bij evenementen en festivals | Toepassing | De Boer

Tentverhuur bij evenementen en festivals

Evenementlocaties op maat voor succes

U wilt een perfect evenement organiseren. Een evenement dat zich onderscheidt van andere evenementen. Wellicht heeft u al een locatie, maar nog geen accommodatie. Of u wilt voorbereid zijn op mindere gunstige weersomstandigheden zoals regen. Geen zorgen, De Boer kan u helpen.

Snelheid en flexibiliteit Bij evenementen moet uw locatie vaak snel worden op- en afgebouwd. Wijzigingen op het laatste moment zijn orde van de dag. Onze accommodaties zijn snel op en af te bouwen waardoor tijdsdruk en wijzigingen geen enkel probleem zijn.
Onderscheidenheid Als organisator van een evenement wilt u zich onderscheiden van andere evenementen. Dit kan door het inzetten van een unieke en bijzondere tijdelijke accommodatie.
Veiligheid Of de accommodatie nu op uw eigen terrein of elders wordt gebouwd, veiligheid staat altijd centraal. Daarom werken we met wind- en brandwerende materialen en zorgen we ervoor dat de constructie en verankering voldoet aan alle veiligheidseisen.

Een tent voor elk evenement

Organiseert u een (bedrijfs)feest, een beurs of festival? Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementensector kunnen wij u in al uw wensen bijstaan. IJsbanen, productlanceringen, hospitality-units, festivals, grote en kleine sportevenementen; u vindt ons overal.

Uitstraling

Hoe klein of hoe groot uw event ook is, u wil dat het tot in de puntjes verzorgd is, waarbij uitstraling een belangrijke factor is. Kiest u voor een strak en modern design, of gaat u voorkeur eerder uit naar een kleurrijk en weelderig design? Wij bieden u de accommodatie en inrichting die past bij uw persoonlijkheid

Flexibel en snel

Hoe goed u ook bent voorbereid, er zijn altijd zaken die op het laatste moment geregeld moeten worden. Wat als de ticketverkoop anders loopt dan verwacht? Of als de weersvoorspellingen niet blijken te kloppen? Dan is het fijn als u snel kunt schakelen. Bij De Boer begrijpen we het belang van flexibiliteit en kunt u op ons rekenen als u op het laatste moment moet uitbreiden of de accommodatie moet ombouwen. Onze structuren zijn vaak eenvoudig aan bestaande accommodaties te koppelen, zodat u snel een locatie op maat creëert. En ontkoppelen gaat al net zo snel.

Ruim productassortiment

Geen event is hetzelfde. U wilt met uw event onderscheidend zijn, eruit springen en natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten. Daarom heeft u bij ons keuze uit ruim 80 verschillende producttypes met een brede keuze aan wanden, deuren, daken, vloeren en trappen.

 

Facilitaire diensten

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we tevens aanvullende facilitaire diensten aan, zoals verlichting, verwarming, koeling en interieur. Met de producten en aanvullende diensten van De Boer geeft u de tijdelijke accommodatie altijd de gewenste inrichting en uitstraling.

 

Turn-key projectmanagement

Maak gebruik van de full service projectdiensten die De Boer biedt en u bent in één keer klaar. U geeft aan hoe u het wilt hebben, wij voeren het uit en leveren uw accommodatie turn-key op. Eén adres voor volledige ontzorging zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

 

Veiligheid

Of de accommodatie nu op uw eigen terrein of elders wordt gebouwd, veiligheid staat altijd centraal. Daarom werken we met wind- en brandwerende materialen en zorgen we ervoor dat de constructie en verankering voldoen aan alle veiligheidseisen.

 

Een selectie van onze producten

Producten

Bekijk ons uitgebreide productassortiment.

Hoeveel kost een tijdelijke evenementlocatie? Bereken zelf snel een indicatie:

Onze certificeringen