Sportevenementen | Toepassing | De Boer

Sportevenementen

Topsportbeleving op toplocaties

Bij grote sportevenementen moet de locatie geschikt gemaakt worden voor vele doeleinden, waaronder promodorpen, bezoekersrestaurants, merchandising stands, sponsorlounges, deelnemerslounges, persruimtes en oefenruimtes. Daarbij wilt u ook flexibiliteit inbouwen voor het geval het weer of het aantal bezoekers afwijkt van de planning. Zonder dat dit ten koste gaat van de beleving. Topsport verdient een toplocatie.

Uw eigen uitstraling Het is belangrijk dat uw eventlocatie dezelfde sfeer en uitstraling heeft als uw bedrijf, merk of campagne. We kunnen de accommodatie voorzien van uw bedrijfsbranding om het merk in de schijnwerpers te zetten.
Beleving / Zicht Bij uw sportevenement is het belangrijk dat uw bezoekers uw evenement op de juiste manier kunnen beleven en dat ze een goed zicht hebben op de sport.
Klantenbinding Door een warm onthaal en door het nalaten van een onvergetelijke indruk draagt uw eventaccommodatie bij aan een optimale klantbeleving en klantbinding.

Vele mogelijkheden

Wilt u een bestaand gebouw uitbreiden of een compleet gebied tijdelijk omtoveren? Alles is mogelijk: van VIP-ruimtes en dubbeldekplatforms tot volledige promodorpen. En u bepaalt zelf hoe die eruit komen te zien. De wanden, vloeren en de gehele inrichting: alles voor een verrassende en frisse uitstraling.

Hospitality-unit

Laat uw gasten genieten van een lekker hapje en drankje. Want een optimale klantbeleving bereikt u met een warm onthaal. Met de verschillende hospitality-units van De Boer zorgt u voor klantenbinding en geeft u de gasten een welkom gevoel. Voor, tijdens en na de wedstrijden.

Accommodaties van topniveau

Of het nu gaat om een lokaal sportevent of een happening van wereldklasse, bij De Boer kunt u vertrouwen op sportlocaties van topniveau. We kunnen dan ook bouwen op een lange traditie in de topsport. Niet voor niets zijn we door verschillende sportorganisaties benoemd tot ‘official supplier’.

Ruim productassortiment

Geen event is hetzelfde. U wilt met uw event onderscheidend zijn, eruit springen en natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten. Daarom heeft u bij ons keuze uit ruim 80 verschillende producttypes met een brede keuze aan wanden, deuren, daken, vloeren en trappen.

Facilitaire diensten

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we tevens aanvullende facilitaire diensten aan, zoals verlichting, verwarming, koeling en interieur. Met de producten en aanvullende diensten van De Boer geeft u de tijdelijke accommodatie altijd de gewenste inrichting en uitstraling.

Turn-key projectmanagement

Maak gebruik van de full service projectdiensten die De Boer biedt en u bent in één keer klaar. U geeft aan hoe u het wilt hebben, wij voeren het uit en leveren uw accommodatie turn-key op. Eén adres voor volledige ontzorging zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Veiligheid

Of de accommodatie nu op uw eigen terrein of elders wordt gebouwd, veiligheid staat altijd centraal. Daarom werken we met wind- en brandwerende materialen en zorgen we ervoor dat de constructie en verankering voldoen aan alle veiligheidseisen.

Een selectie van onze producten

Producten

Bekijk ons uitgebreide productassortiment.

Hoeveel kost een tijdelijke evenementlocatie? Bereken zelf snel een indicatie:

Onze certificeringen