Doorwerk- en opslagvoorzieningen | Toepassing | De Boer

Doorwerk- en opslagvoorzieningen

Het werk moet doorgaan

U wilt alleen beschikken over opslag- en doorwerkvoorzieningen die ook daadwerkelijk benut worden. Daarvoor heeft u waarschijnlijk alvast eigen vastgoed in gebruik, maar voor het meer afwisselend werk zoekt u een flexibele oplossing.

Functionele ruimte Bij het inzetten van een tijdelijke locatie wilt u optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte. Onze structuren hebben daarom geen obstakels en hebben hoge wanden, waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken.
Snelheid Omdat uw bedrijfsprocessen zo snel mogelijk doorgang kunnen vinden, moet uw tijdelijke bedrijfsruimte op korte termijn beschikbaar kunnen zijn. Daarom kunnen wij alles voor u regelen en kunt u snel gebruik maken van uw tijdelijke locatie.
Alles geregeld Alles geregeld Het bouwen van een tijdelijke accommodatie vraagt in eerste instantie veel van uw aandacht en tijd. Daarom weten wij bij De Boer hoe belangrijk het is, om u zoveel mogelijk te ontlasten van uw zorgen. Wanneer u een volledige turn-key oplevering wenst, is dit perfect mogelijk. Van de vergunningaanvraag en de bouw tot en met de inrichting, overal kunnen wij in adviseren en assisteren. Voor het installeren van bijvoorbeeld sanitaire units, klimaatsystemen en meubilair werken we samen met gerenommeerde partners, dus kwaliteit gegarandeerd. Overigens hoeft u geen last van de organisatie hiervan te ondervinden, want voor alle zaken zijn wij uw aanspreekpunt. Zo kunt u zich richten op uw eigen belangrijke zaken.

Functionele opslagruimte

De markt laat zich moeilijk voorspellen. Daardoor kan het voorkomen dat u op zeer korte termijn extra opslag- of doorwerkruimte nodig heeft. De structuren van De Boer zijn snel opgebouwd en bovendien flexibel in te richten. U kiest wat u nodig heeft, zoals de oppervlakte, de hoogte van de deuren, de hoogte van de accommodaties en voorzieningen als temperatuurregeling en klimaatbeheersing. En om ervoor te zorgen dat u de ruimtes optimaal kunt benutten, beschikken de accommodaties over vrije overspanningen tot maar liefst 60 meter.

Volledige ontzorging

Bij capaciteitsvraagstukken mag de bedrijfscontinuïteit niet in het geding komen. Daarom nemen wij uw zorgen in verband met de opslag- en doorwerkruimte graag uit handen – van het uitzoeken van regelgeving en het aanvragen van vergunningen tot het volledig opleveren van de accommodatie. Zodat u gewoon kunt doorwerken.

Snelheid

Omdat uw bedrijfsprocessen zo snel mogelijk doorgang kunnen vinden, moet uw tijdelijke bedrijfsruimte op korte termijn beschikbaar kunnen zijn. Daarom kunnen wij alles voor u regelen en kunt u snel gebruik maken van uw tijdelijke locatie.

Uitstraling

Het is belangrijk dat uw tijdelijke accommodatie goed aansluit bij uw bedrijf. Daarom kunnen alle structuren van De Boer eenvoudig op maat worden gebouwd en ingericht en worden voorzien van uw bedrijfsbranding.

Wetten, regelgevingen en vergunningen

Tijdelijke bedrijfsruimtes moeten vaak op korte termijn gebouwd worden, waardoor er weinig tijd is voor het aanvragen van vergunningen en uitzoeken van regelgevingen. Daarom helpen wij u hierbij en zijn onze bouwers VCA* gediplomeerd.

Functionele ruimte

Bij het inzetten van een tijdelijke locatie wilt u optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte. Onze structuren hebben daarom geen obstakels en hebben hoge wanden, waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken.

Een selectie van onze producten

Producten

Bekijk ons uitgebreide productassortiment.

Hoeveel kost een tijdelijke evenementlocatie? Bereken zelf snel een indicatie:

Onze certificeringen