Semi-permanente (pop-up) showrooms en winkels | Toepassing | De Boer

Semi-permanente (pop-up) showrooms en winkels

De winkel blijft open

Blijf uw klanten prikkelen; ook tijdens een verbouwing of in aanloop naar een groot event. Met de semi-permanente winkels en showrooms van De Boer vergroot u de klantenbinding en werkt u ondertussen verder aan andere activiteiten.

Uw eigen uitstraling Het is belangrijk dat uw eventlocatie dezelfde sfeer en uitstraling heeft als uw bedrijf, merk of campagne. We kunnen de accommodatie voorzien van uw bedrijfsbranding om het merk in de schijnwerpers te zetten.
Wetten, regelgevingen en vergunningen Tijdelijke bedrijfsruimtes moeten vaak op korte termijn gebouwd worden, waardoor er weinig tijd is voor het aanvragen van vergunningen en uitzoeken van regelgevingen. Daarom helpen wij u hierbij en zijn onze bouwers VCA* gediplomeerd
Snelheid Omdat uw bedrijfsprocessen zo snel mogelijk doorgang kunnen vinden, moet uw tijdelijke bedrijfsruimte op korte termijn beschikbaar kunnen zijn. Daarom kunnen wij alles voor u regelen en kunt u snel gebruik maken van uw tijdelijke locatie.

Passende uitstraling

Of het nu om een locatie voor enkele jaren of enkele maanden gaat, uw tijdelijke accommodatie moet naadloos aansluiten op uw huisstijl, uw wensen en uw eisen. Want ook tijdelijke en semi-permanente locaties bepalen uw identiteit. Aan het serviceniveau doet u dan ook geen toegevingen. En de omzet en bedrijfscontinuïteit moeten gewaarborgd zijn. Wij begrijpen die wens en denken met u mee, dit van concept tot realisatie.

Maximale ontzorging

Dankzij onze jarenlange ervaring in tijdelijke en semi-permanente accommodaties weten we tegen welke vraagstukken u aanloopt. De structuren moeten op korte termijn worden gebouwd, flexibel in te richten zijn en toegankelijk voor klanten én leveranciers. En wellicht zijn voor de bouw vergunningen nodig. Ook dat regelen we. Eén aanspreekpunt voor al uw accommodatiewensen. Zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Snelheid

Omdat uw bedrijfsprocessen zo snel mogelijk doorgang kunnen vinden, moet uw tijdelijke bedrijfsruimte op korte termijn beschikbaar kunnen zijn. Daarom kunnen wij alles voor u regelen en kunt u snel gebruik maken van uw tijdelijke locatie.

Uitstraling

Het is belangrijk dat uw tijdelijke accommodatie goed aansluit bij uw bedrijf. Daarom kunnen alle structuren van De Boer eenvoudig op maat worden gebouwd en ingericht en worden voorzien van uw bedrijfsbranding.

Wetten, regelgevingen en vergunningen

Tijdelijke bedrijfsruimtes moeten vaak op korte termijn gebouwd worden, waardoor er weinig tijd is voor het aanvragen van vergunningen en uitzoeken van regelgevingen. Daarom helpen wij u hierbij en zijn onze bouwers VCA* gediplomeerd.

Functionele ruimte

Bij het inzetten van een tijdelijke locatie wilt u optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte. Onze structuren hebben daarom geen obstakels en hebben hoge wanden, waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken.

Een selectie van onze producten

Producten

Bekijk ons uitgebreide productassortiment.

Hoeveel kost een tijdelijke evenementlocatie? Bereken zelf snel een indicatie: