(Bedrijfs) feesten | Toepassing | De Boer

(Bedrijfs) feesten

Feest geheel in eigen stijl

Een jubileumjaar? Een nieuw pand geopend? Een overname gerealiseerd? Of de jaarlijkse doelstellingen behaald? Dan is het hoog tijd voor een feest. Zie het groots en pak uit met een tijdelijke accommodatie, en dit volledig in de stijl van uw bedrijf.

Uw eigen uitstraling Het is belangrijk dat uw eventlocatie dezelfde sfeer en uitstraling heeft als uw bedrijf, merk of campagne. We kunnen de accommodatie voorzien van uw bedrijfsbranding om het merk in de schijnwerpers te zetten.
Connectie met bedrijfslocatie Wanneer u een bedrijfsfeest geeft wilt u de connectie met uw bedrijf behouden. Daarom is het perfect mogelijk om onze structuren op uw eigen bedrijfsterrein te plaatsen, gekoppeld aan uw vaste gebouwen.
Turn-key projectmanagement Maak gebruik van de full service projectdiensten die De Boer biedt en u bent in één keer klaar. U geeft aan hoe u het wilt hebben, wij voeren het uit en leveren uw accommodatie turn-key op. Eén adres voor volledige ontzorging zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Meerdere ruimtes, één identiteit

De uitstraling van uw locatie is bepalend voor de ervaring van de bezoekers. Een bedrijfsfeest wilt u dan ook feestelijk aankleden, conform de branding van uw bedrijf. Dat kan met de tenten en hallen van De Boer. Onze tijdelijke accommodaties kunt u als zelfstandige tent plaatsen, maar zijn ook gemakkelijk te koppelen aan uw bestaand bedrijfsgebouw. We plaatsen dan een transparante doorgang, zodat de bezoekers het als één geheel ervaren.

Ruim productassortiment

Geen event is hetzelfde. U wilt met uw event onderscheidend zijn, eruit springen en natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten. Daarom heeft u bij ons keuze uit ruim 80 verschillende producttypes met een brede keuze aan wanden, deuren, daken, vloeren en trappen.

Facilitaire diensten

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we tevens aanvullende facilitaire diensten aan, zoals verlichting, verwarming, koeling en interieur. Met de producten en aanvullende diensten van De Boer geeft u de tijdelijke accommodatie altijd de gewenste inrichting en uitstraling.

Turn-key projectmanagement

Maak gebruik van de full service projectdiensten die De Boer biedt en u bent in één keer klaar. U geeft aan hoe u het wilt hebben, wij voeren het uit en leveren uw accommodatie turn-key op. Eén adres voor volledige ontzorging zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Veiligheid

Of de accommodatie nu op uw eigen terrein of elders wordt gebouwd, veiligheid staat altijd centraal. Daarom werken we met wind- en brandwerende materialen en zorgen we ervoor dat de constructie en verankering voldoen aan alle veiligheidseisen.

Een selectie van onze producten

Producten

Bekijk ons uitgebreide productassortiment.

Hoeveel kost een tijdelijke evenementlocatie? Bereken zelf snel een indicatie: